Alko tac

dezinfekciona sredstva logo
ALKO TAC je tečni dezinficijens koji se koristi za higijensku dezinfekciju zdrave kože ruku i dezinfekciju predmeta i površina koji dolaze i ne dolaze u dodir sa hranom, nameštaja, sanitarija, radnih površina i podova. Može se koristiti za dezinfekciju rukohvata, pultova i kvaka. Koristi se u domaćinstvu, objektima javnog zdravlja, ugostiteljstvu, hotelijerstvu, javnim ustanovama, školskim i predškolskim ustanovama, sportskim objektima, frizerskim i kozmetičkim salonima.
66,67 g Etanola (CAS 64-17-5) u 100g proizvoda (70% v/v).
Dezinfekcija zdrave kože ruku: Potrebno je 3-5 ml sredstva ALKO TAC (ili jedan do dva stiska pumpice) naneti na prethodno oprane i suve ruke i utrljavati tokom 1 minuta ravnomerno na dlanove, spoljnu stranu šake i između prstiju. Ruke ostaviti da se osuše prirodnim putem. Dezinfekciju vršiti po potrebi.

Dezinfekcija površina: Nakon uklanjanja nečistoća pranjem i temeljnim ispiranjem vodom, na suve površineraspršiti 10 ml sredstva na 1m2 površine (10-15 stiska pumpice) ili prebrisati čistom, pamučnom krpom, prethodno natopljenom sredstvom (koristiti 10ml sredstva za 1m2 površine). Nakon toga ostaviti sredstvo da deluje pola minuta.

Izdvajamo iz
ponude

Pretraga